06 - 46 11 16 51
info@huninkecologie.nl

Samenwerking

Hunink Ecologie is een klein adviesbureau. Grote klussen voeren we daarom niet alleen uit, maar altijd met samenwerkingspartners.

Om onze werkzaamheden zo zorgvuldig mogelijk uit te kunnen voeren, hebben wij een abonnement op de Nationale Database Flora en Fauna (NDFF). Hiermee hebben we de beschikking tot vele (gecontroleerde) natuurwaarnemingen. Vooral bij het controleren of beschermde soorten in de omgeving aanwezig zijn kan de NDFF goed van pas komen.

Tevens zijn we lid van het Netwerk Groene Bureaus. Deze brancheorganisatie staat voor de kwaliteit van de adviesbureaus en vertegenwoordigd de belangen van de ruim 70 aangesloten adviesbureaus in Nederland.

Samen met Trentelman Valkerij en faunabeheer uit Borne, voeren wij met enige regelmaat controles uit naar het voorkomen van steenmarters. Trentelman valkerij is zeer deskundig in het bestrijden van de overlast.

Uiteraard hebben we regelmatig contact met andere zelfstandigen en kunnen juist door onze contacten ook u van dienst zijn bij grotere projecten. Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.