06 - 46 11 16 51
info@huninkecologie.nl

Natuurfotografie

Natuurfotografie is niet alleen een passie, maar ook een manier van ontspannen. Vaak trekken we de natuur in, altijd vergezeld van een fototoestel. Het is een ware traktatie om bijzondere momenten vast te leggen en zo de schoonheid van de Nederlandse natuur te delen, waardoor anderen ervan kunnen genieten. Hoewel de natuur niet altijd meewerkt, biedt elke dag nieuwe kansen!

Bewust van de soms negatieve reputatie van natuurfotografie, benadrukken we dat alle foto's op deze site met respect voor de natuur zijn genomen. Veiligheid en het gedrag van dieren staan altijd voorop, met het behoud van een gepaste afstand om verstoring te voorkomen.

De foto's op de site zijn beschikbaar voor aankoop en kunnen gebruikt worden voor diverse doeleinden, inclusief publicaties. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om foto's op canvas aan te schaffen, gedrukt op duurzaam FSC®️-gecertificeerd hout. Standaard leveren we in formaten van 30x45 cm of 60x90 cm, inclusief een houten baklijst in zwart of wit. Voor kosten en specifieke wensen, neem gerust contact met ons op!
Fitis

Vogels

Reebok

Zoogdieren

Zandhagedis

Reptielen en amfibieën

Grasbij

Insecten

Bosanemoon

Flora

heidelandschap

Landschappen