06 - 46 11 16 51
info@huninkecologie.nl

Natuurplaatjesalbum Zeewolde

Samen met het IVN Zeewolde en Deen hebben we het Natuurplaatjesalbum Zeewolde gemaakt. Het album is tot en met 26 juni 2021 exclusief verkrijgbaar bij supermarkt Deen in Zeewolde. In het album staan 189 stickers om te sparen bij de boodschappen. 

Samenwerking 
Hunink Ecologie heeft geholpen met de invulling van het boek en het samenstellen en aanleveren van diverse foto’s en teksten. Samen met IVN Zeewolde hebben we hier ruim een half jaar intensief aan gewerkt. Het album is uitgegeven door Retrospect Boekproducties met grafische vormgeving door Mela Media. Het is een schitterend album vol met foto’s en weetjes over de natuur in Zeewolde. We zijn trots op het resultaat!

Speciaal voor kinderen
Het boek is gemaakt voor kinderen, maar voor volwassenen is zeker ook leuk!
In het album staan 6 routes om de natuur in de omgeving te ontdekken. Tijdens deze ontdekkingstochten kunnen kinderen de dieren en planten die op de stickers staan, zelf in het echt gaan ontdekken. De routes zijn ook te vinden op de IVN Routes app.

De Big 8
Met het album is de Big 8 van Zeewolde geïntroduceerd: vos, ree damhert, konikpaard, zeearend, ijsvogel, bever en de koningsboom. Allemaal soorten die je zomaar in Zeewolde kunt tegenkomen! In het album staat per route een lijstje met de soorten van de big 8 die je kunt tegenkomen en afvinken.

Thema’s
Naast de routes zijn de stickers ingedeeld in verschillende thema’s, bijvoorbeeld ‘Natuur in eigen tuin’ of ‘Natuur een handje helpen’, vol met informatie en tips. Daarnaast heeft IVN Zeewolde allerlei leuke doe-opdrachten voor de kinderen gemaakt. Voor degene die het album als eerste heeft volgespaard, zijn er leuke prijzen te winnen!

We bedanken iedereen voor de plezierige samenwerking, Het IVN Zeewolde in het bijzonder!

natuurplaatjesalbum