06 - 46 11 16 51
info@huninkecologie.nl

Natuurfotografie

Natuurfotografie is een passie voor me en een manier om te kunnen ontspannen. Dagelijks ben ik in de natuur te vinden en heb daarbij vrijwel altijd mijn fototoestel bij me. Het is elke keer weer genieten als je weer een bijzondere situatie tegen komt, welke je op de gevoelige plaat vast kan leggen. Het is een manier om te kunnen laten zien hoe mooi de natuur in Nederland is en vooral mooi om iedereen ervan mee te kunnen laten genieten. Niet altijd werkt de natuur goed mee, maar er komt altijd weer een nieuwe kans!

Uiteraard ben ik me ervan bewust dat natuurfotografie niet altijd in een goed daglicht staat. Sommige fotografen doen alles voor het perfecte plaatje. Soms loopt dit zo uit de hand dat er verstoring optreedt of zelfs dieren verongelukken of beschermde planten worden platgetrapt. Alle foto's op deze site zijn gemaakt met respect voor de natuur. Ten alle tijde is gelet op de veiligheid en het gedrag van het dier en zijn de foto's gemaakt op gepaste afstand om verstoring te voorkomen.

De foto's op de site zijn te koop voor verschillende doeleinden. Wilt u deze gebruiken in een blad of publicatie? Dit is uiteraard mogelijk!

Ook is er de mogelijkheid om foto's aan te schaffen, welke gedrukt zijn op canvas. U krijgt de foto dan gedrukt op canvasdoek met een stevige structuur. Het canvas is direct op een houten spieraam van 2 cm gespannen. Uiteraard is het hout afkomstig uit de duurzame bosbouw en daarmee ook FSC®-gecertificeerd. Op de achterkant zit vilt om uw muur te beschermen. Standaard leveren wij het canvas in de formaten 30x45 cm of 60x90cm. De canvas wordt standaard geleverd met een houten baklijst. U heeft hierbij de keus uit een zwarte of een witte lijst.

Kosten

FormaatHouten lijstKostenOpmerkingen
30x45Ja€125,-- 
60x90Ja€250,-- 
Overige formaten op aanvraag mogelijk
 
Publicatie€ 55eenmalig gebruik

Ziet u de foto die u zoekt niet op de site staan? Neem dan contact met ons op. Mogelijk hebben wij deze  nog in ons archief.

(Tip, zet uw favoriete foto's in het winkelmandje en vraag zo een offerte aan! Zo bent u er zeker van dat u voor de juiste foto's een offerte aanvraagt.)


Korhaan baltsend (Sallandse Heuvelrug)

Vogels

Edelhert Bronst (Veluwe)

Zoogdieren

Zandhagedis

Reptielen en amfibieƫn

runderdaas op zonnedauw

Insecten

Bosanemoon

Flora

heidelandschap

Landschappen