06 - 46 11 16 51
info@huninkecologie.nl

Contact

Sinds 2008 ben ik werkzaam als Boswachter Ecologie bij Staatsbosbeheer. Eerst in de provincie Gelderland, waarbij de Achterhoek en de Veluwe behoorden tot mijn werkgebied. Sinds begin 2016 ben ik werkzaam in de provincie Flevoland. 
Mijn dagelijkse werk bestaat voornamelijk uit het adviseren van het beheer over de maatregelen welke getroffen dienen te worden in de verschillende terreinen. Dit betreffen de beheermaatregelen die noodzakelijk zijn om de doelen in de terreinen van Staatsbosbeheer te behalen. Daarnaast bestaat het werk uit het inventariseren van flora en fauna.

Sinds 2010 heb ik tevens een eigen ecologisch adviesbureau; Myotis flora en fauna. Ontstaan uit een grote hobby van mij. Vleermuizen. In eerste instantie bestond het werk ook voornamelijk uit het inventariseren van vleermuizen. Vaak voor andere ecologische adviesbureaus. Langzamerhand kwamen er echter ook steeds vaker quickscans bij en ben ik met het bedrijf doorgegroeid tot een volledig ecologisch adviesbureau. Om recht te doen aan ons volledige werkpakket is op 1 januari 2017 de bedrijfsnaam veranderd in Hunink Ecologie. Tevens zijn we verhuisd naar Zeewolde.   
Ik help u graag om uw plannen te realiseren, waarbij er ruimte is voor natuur en economie. De uitdaging is om plannen doorgang te laten vinden, waarbij er voor alle partijen winst te behalen is. Ik hoop u binnenkort als klant bij ons te mogen begroeten!

Heeft u een vraag, of wilt u meer informatie over onze producten of diensten, dan kunt u ons bereiken via de post, e-mail, Whatsapp of telefoon. 

Hunink Ecologie
Tjibbe Hunink
Samoen 28
3893 CR Zeewolde
Tel: 06-46111651

info@huninkecologie.nl
KvK: 51091224
BTW-Nr: NL137160999B01