06 - 46 11 16 51
info@huninkecologie.nl

Contact

Sinds 2008 is Tjibbe Hunink werkzaam als Boswachter Ecologie bij Staatsbosbeheer. Eerst in de provincie Gelderland, waarbij de Achterhoek en de Veluwe behoorden tot zijn werkgebied. Sinds begin 2016 is hij werkzaam in de provincie Flevoland. 
Zijn dagelijkse werk bestaat voornamelijk uit het adviseren van het beheer over de maatregelen welke getroffen dienen te worden in de verschillende terreinen. Dit betreffen de beheermaatregelen die noodzakelijk zijn om de doelen in de terreinen van Staatsbosbeheer te behalen. Daarnaast bestaat het werk uit het inventariseren van flora en fauna.
Neem contact op met Tjibbe via: Tjibbe@huninkecologie.nl of 06-46111651


Liesbeth Hunink is sinds 2018 werkzaam als adviseur ecologie bij de gemeente Ede. Daar heeft zij een adviserende rol in vraagstukken op het gebied van ecologie, natuur en biodiversiteit. Van 2007 tot 2017 is zij werkzaam geweest als projectleider ecologie bij ingenieursbureau Econsultancy. Hier heeft zij ruime ervaring opgedaan bij de vele projecten op het gebied van natuurwetgeving, inrichting en beheer. 
Vanaf 2018 is Liesbeth tevens werkzaam bij Hunink Ecologie. 
Neem contact op met Liesbeth via Liesbeth@huninkecologie.nl of 06-83982793


Sinds 2010 heeft Tjibbe tevens een eigen ecologisch adviesbureau; Myotis flora en fauna. Ontstaan uit een grote hobby. In eerste instantie bestond het werk ook voornamelijk uit het inventariseren van vleermuizen. Vaak voor andere ecologische adviesbureaus. Langzamerhand kwamen er echter ook steeds vaker quickscans bij en is het bedrijf doorgegroeid tot een volledig ecologisch adviesbureau. Om recht te doen aan ons volledige werkpakket is op 1 januari 2017 de bedrijfsnaam veranderd in Hunink Ecologie. Tevens zijn we verhuisd naar Zeewolde. Vanaf 1 januari 2020 is het bedrijf verder gegaan als V.O.F. 
Wij helpen u graag om uw plannen te realiseren, waarbij er ruimte is voor natuur en economie. De uitdaging is om plannen doorgang te laten vinden, waarbij er voor alle partijen winst te behalen is. Wij hopen u binnenkort als klant bij ons te mogen begroeten!

Heeft u een vraag, of wilt u meer informatie over onze producten of diensten, dan kunt u ons bereiken via e-mail, Whatsapp of telefoon. 

Hunink Ecologie
info@huninkecologie.nl
KvK: 76871207 
BTW-Nr: NL860818615B01